Workshop Guasha gezichtsmassage

(1 dag 10.00 uur – 17.00 uur)

Guasha betekent het schrapen van de huid. De Guasha Gezichtsmassage is zeer heilzaam die zijn wortels heeft in de Chinese geneeskunde. Nu in de 21st eeuw wordt Guasha steeds vaker gebruikt in het gelaat. Om de huid jong te houden zonder gifstoffen, injecties of medicatie is het een van de natuurlijkste manieren om de huid stralend en jong te houden.

Wanneer kan je Guasha toepassen in jouw behandeling?
Bij elke behandeling waar je de doorbloeding wilt stimuleren en de afvalstoffen wilt afdrijven en collageen stimuleren kun je kiezen om Guasha toe te passen in een gezichtsbehandeling of massage. Deze subtiele schraaptechniek kan ook worden toegepast voor cosmetische doeleinden of klachten die gerelateerd zijn op het hoofd.

Cosmetisch: Verbetert het absorptievermogen, gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels, verbetert de teint van de huid, vermindert pigmentatie, donkere kringen/ wallen/ gezwollen ogen. Verheft verslapping van de huid om soepeler/ steviger te maken.

Wat leer jij tijdens de Guasha workshop?
Tijdens deze workshop leer jij de Guasha technieken op het gezicht, nek en decolleté toe te passen om de huid jong te houden en voor hoofd gerelateerde klachten. Tijdens de workshop gebruiken we de Guasha schraapsteen en geen apparatuur. Je leert vaardigheden zoals het stimuleren van de acupunctuurpunten/meridianen op het gezicht en de technieken om de gezichtscontouren te liften en ontspannen.

Syllabus
Bij deze eendaagse workshop krijg je een syllabus waarin alle ins en outs over de Guasha gelaatstherapie beschreven staat. De syllabus kan dan ook prima als naslagwerk gebruikt worden.

De kosten zijn € 95,00 per deelnemer.