Beauty

Basisbehandeling

Een ontspannende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidtype voor diepe exfoliatie van de huid. Voor verbetering van de natuurlijke capaciteit van de huid om vocht vaste te houden. De huid wordt diep gereinigd, comedonen verwijderd en gevoed met een heerlijk masker. Schouder, nek en decolleté worden gemasseerd en als afsluiting wordt een serum en verzorgende cream aangebracht.

Conditie verbeterende behandeling


Een relaxerende en diepgaande, resultaatgerichte behandeling die op jouw huidtype wordt aangepast. Deze behandeling stimuleert de hydratatie van binnenuit, fruitzuren doen effectief hun werking en zorgen voor een jeugdige en stralende, gladde huid

Microdermabrasie 60 min

Deze intensieve huid verbeterende behandeling vermindert rimpels en fijne lijntjes. Dode huidcellen worden effectief verwijderd en het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Na één behandeling is het resultaat al direct zichtbaar. Je hebt een mooiere en jongere huid.

Micordermabrasie 30 min

De korte maar intensieve behandeling zorgt voor een snelle opfrisser van de huid. De huid voelt direct gladder aan en ziet er stralend uit.

Hyaluron therapie

Intensief hydraterende en huidherstellende behandeling met de pure werkstof hyaluronzuur. Hyaluron is een lichaamseigen stof die je huid zacht, soepel en gehydrateerd houdt. Ook helpt het super tegen huidveroudering. Je droge en gevoelige huid wordt gevoed en voelt weer comfortabel aan. Zeer geschikt bij een droge of gevoelige huid, couperose, rosacea en eczeem. Tip hierbij is om het geheel thuis voort te zetten met de flesjes RegulatPro Hyaluron kuur.

Dermaroller

Rol je huid gezond met Dermaroller
Dermaroller® Therapie is een microchirurgische Needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. Micro Needling wil dus zeggen: zonder grote druk worden fijne microkanaaltjes in de huid gemaakt. Op deze manier wordt een natuurlijk herstelproces ingezet.

Een behandeling met de Medische Dermaroller™ kan op alle gewenste huidoppervlakken van het lichaam worden uitgevoerd die vragen om een verbetering. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling, kunnen behandelingen met de Dermaroller™ herhaald en relatief snel achter elkaar uitgevoerd worden. Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden. Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde tijd tussen de behandelingen ca. 6 weken.

De Medische Dermaroller™–methode geeft sublieme resultaten bij huidproblemen zoals:

  • acné
  • littekens
  • hyperpigmentatie
  • een verslapte huid
  • een vale of doffe teint
  • een sterk verdikte huid
  • een verouderde huid met rimpels
  • striae en littekens op het lichaam

Tip: gebruik de thuisroller voor een nog beter en lang aanhoudend resultaat.

Oosters epileren/threading

Met deze behandeling kunnen effectief wenkbrauwen in vorm worden gebracht, de bovenlip en kin worden onthaard. Deze behandeling voorkomt huidirritaties en het resultaat is langdurig werkzaam.

Harsen

Het harsen van bovenlip, kin, armen, rug en benen is bij Mofymento mogelijk.

Instituut Mofymento werkt met de productlijnen van Cenzaa. Een beauty en body product dat geheel natuurzuiver is, natuurlijke ingrediënten heeft die geen huidirritatie geven, geen geur, kleur en conserveringsmiddelen hebben toegevoegd.  Ook is het product niet getest op dieren en zijn de verpakkingen zo ontwikkeld dat deze altijd luchtdicht worden afgesloten. Vraag naar de mogelijkheden voor thuisgebruik en vraag om advies in gebruik.