Behandelingen

Beauty

Heerlijk ontspannend met de klankschalen en bovendien resultaatgericht, dat is belangrijk bij de huid verbeterende behandelingen bij Mofymento. Zo houden we samen de conditie van je huid op topniveau.

 

Basis behandeling

Een ontspannende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidtype voor diepe exfoliatie van de huid. Voor verbetering van de natuurlijke capaciteit van de huid om vocht vaste te houden. De huid wordt diep gereinigd, comedonen verwijderd en gevoed met een heerlijk masker. Schouder, nek en decolleté worden gemasseerd en als afsluiting wordt een serum en verzorgende cream aangebracht.

Conditie verbeterende behandeling

Een relaxerende en diepgaande, resultaatgerichte behandeling die op jouw huidtype wordt toegepast. Deze behandeling stimuleert de hydratatie van binnenuit, fruitzuren doen effectief hun werking en zorgen voor een jeugdige, stralende en gladde huid.

Microdermabrasie 60 min

Deze intensieve huid verbeterende behandeling vermindert rimpels en fijne lijntjes. Dode huidcellen worden effectief verwijderd en het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Na één behandeling is het resultaat al direct zichtbaar. Je hebt een mooiere en jongere huid.

Microdermabrasie 30 min

Deze korte maar intensieve behandeling zorgt voor een snelle opfrisser van de huid. De huid voelt direct gladder aan en ziet er stralend uit.

Bindweefselmassage

Een steeds populairdere behandeling door mooie en lange termijn effecten.
Je gezicht ziet er ontspannen/frisser uit en je huid krijgt meer veerkracht. Ook is het mogelijk om acne- littekens te verbeteren.  Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de huidverzorgingsproducten bovendien vergroot.

Vul jouw gezichtsbehandeling aan met deze massage aan voor een nog beter resultaat.

Dermapen

Heb je last van een doffe, vlekkerige huid en fijne lijntjes of storen jou juist de grove poriën en de onregelmatige structuur? Een behandeling met microneedling methode heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. Je wordt behandeld met de innovatieve Dermapen 4.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met hyaluronzuur (een natuurlijke vochtbinder) en eventueel aanvullende actieve stoffen met antioxidanten, blekende of anti-aging ingrediënten.

Een behandeling met de Medische Dermapen kan op alle gewenste huidoppervlakten van het lichaam worden uitgevoerd die vragen om een verbetering.

De Dermapenbehandeling geeft sublieme resultaten bij huidproblemen zoals:

  • acné
  • littekens
  • hyperpigmentatie
  • een verslapte huid
  • een vale of doffe tint
  • een sterk verdikte huid
  • een verouderde huid met rimpels
  • striae en littekens op het lichaam

 

Oosters epileren/threading

Met deze behandeling kunnen wenkbrauwen in vorm worden gebracht, de bovenlip en kin worden onthaard. Deze behandeling voorkomt huidirritaties en het resultaat is langdurig werkzaam.

Wenkbrauwen epileren € 17,50 in combi. met gezichtsbehandeling € 15,00
Bovenlip € 15,00
Kin € 15,00
Wenkbrauwen / wimpers verven € 30,00

Harsen

Het harsen van armen, rug en benen is bij MofyMento mogelijk.

Onderbeen € 35,00
Hele been € 47,00
Rug € 35,00

Tarieven

Gezichtsbehandeling

Basisbehandeling    45  minuten € 75,00
Conditieverbetering 45 minuten € 90,00
Microdermabrasie   30 minuten € 59,00
Microdermabrasie  60 minuten € 95,00

 

Dermapen

Gelaat € 130,00 5x € 625,00
Gelaat, hals € 150,00 5X € 720,00
Gelaat, hals en decolleté € 175,00 5x € 839,00

Bindweefsel gezichtsmassage

30 minuten  € 39,00 5x 185,00
20 minuten  € 15,00 in combinatie met een gezichtsbehandeling