Trainingen

3 Dimensionale klankmassage training

De Driedimensionele Massage is een combi-training van massage, cupping en klankmassage. Zo wordt het mogelijk om je in korte tijd te verdiepen in de nieuwste massagetechnieken en ook te leren hoe je jezelf en je cliënt energetisch schoon maakt en houdt.

In 2 dagen leer je de basistechnieken van Resonantietherapie op de ander toe te passen. Je leert het energieveld met de klankschaal schoon te maken aan de hand van de aura en chakra psychologie.

Je leert verschillende massagetechnieken om de ander te laten ontspannen, goed te gronden, ontgiften en in balans te brengen.

Hierna wordt door middel van cupping massage het bindweefsel (fascia) losgemaakt en wordt de doorbloeding en de doorstroming van het totale lichaam bevorderd.

Via deze manier van masseren leer je in combinatie met de verschillende meridiaanbanen en acupunctuurpunten direct een aantal vaak voorkomende klachten te verlichten of zelfs te voorkomen. Je geeft het lichaam extra energie en innerlijke kracht door deze manier van werken.

Tenslotte worden alle technieken samengevoegd door het inzetten van de klankschaal. Je leert je schaal in te zetten tijdens deze massage en te komen tot een volledig harmonieus geheel. Op deze manier kun je de diverse technieken die passen binnen de Resonantietherapie effectief inzetten.

De combinatie van Resonantietherapie en Driedimensionale Massage zorgt ervoor dat je je cliënten een unieke en diepgaande massage kunt bieden waarbij je zelf goed in je energie blijft.

Het leuke ervan: je ervaart tijdens de training zelf de effecten en voordelen van deze heerlijke ontspannende massage.

Als BONUS ontvang je het MofyMento trainingsboek om alle stappen nog eens te kunnen nalezen.

De trainingsdagen zijn op een ontspannen locatie en de tijden zijn van 10:00- 15:30

Deze investering in jezelf bedraagt € 295,- inclusief biologische lunch, thee en koffie.

We werken in kleine groepen, niet meer als 8 personen. Model me nemen is niet nodig, we oefenen op elkaar. De materialen kun je aanschaffen of in bruikleen nemen tijdens de cursus.