Massages

Mofymento biedt een aantal verschillende massages aan. Bij alle massages kan er een combinatie gemaakt worden met de Resonantietherapie-methode. Dit betekent dat tijdens de massage klankschalen en stemvorken ingezet kunnen worden om het lichaam te ondersteunen tijdens de behandeling

Klankschalen massage
Een bijzondere ervaring waarbij je door klanken, trilling van de Tibetaanse klankschalen en verschillende massagetechnieken in een diepe ontspanning komt. Dit gaat verder dan een gewone massage. Tijdens de massage worden afvalstoffen uit het lichaam met de klankschalen effectief afgevoerd. Ter afsluiting van de massage wordt je nog ondergedompeld in klank waardoor je in je natuurlijke balans komt.  Een echte belevenis voor lichaam, geest en ziel. Het motto is niet voor niets bij Mofymento:  waar innerlijke kracht tot schoonheid komt!

Tuina Zen massage
Een heerlijke stevige massage met nadruk op de acupunctuur/ drukpunten in het lichaam die de levensenergie, de QI in balans brengt en beter laat stromen. Deze wellness massage richt zich op ontspanning, bevordert de gezondheid en een gevoel van welbevinden.

Intensieve Relax massage
Deze klassieke massage laat het lichaam door rustige, stevige bewegingen ontspannen en vermindert het algemeen stressniveau.

Sportmassage
Deze massage helpt het lichaam te herstellen na grote inspanningen of bij spierknopen. Het maakt de spieren soepel en voert overtollig melkzuur af.

Hotstone massage
De warme lavastenen geeft tijdens de massage een diepe ontspanning en ontgiften het lichaam. Je ervaart diepe rust en een herboren gevoel.