Behandelingen

Resonantietherapie

Een ontspannende en soms confronterende methode om door middel van klankdiagnose, reading en klankhealing inzichten te krijgen in wat jou tegenhoudt om in balans te zijn en een gelukkig leven te leiden.

Ervaringen die we maken kunnen we in ons hoofd wel oplossen maar vaak zit het nog wel in ons fysieke cellen wat ons kan verstoren.

Resonantietherapie is een evolutie op het gebied van klanktherapie. Het is een reflextechniek en maakt gebruik van de aloude Tibetaanse klankschaalhealing en Chinese acupunctuurkennis. De naalden zijn vervangen door speciale stemvorken met diverse frequenties, gecombineerd met kristallen en Tibetaanse klankschalen, aangevuld met planetaire en Aziatische gongs. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergieën makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans.

Hoe werkt het?

In ons kennismakinggesprek gaan we in op jouw wensen en behoeften. Door een klankdiagnose analyseren we waar zich in het lichaam een blokkade bevindt. Naast verschillende massagetechnieken gebruik ik resonanties van o.a. stemvorken, klankschalen, kristallen schalen en de gong om lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat dat je weer vrij kunt handelen.

Wat is het?

Resonantie massagetherapie is een therapie waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Het werkt in op je gevoelens. Er wordt gestart met een intakegesprek en een korte reading. Hierbij bespreken we samen welke thema’s er op dit moment actueel zijn in je leven en waarvoor je de behandeling wil inzetten. Tijdens de reading wordt gekeken naar wat er zich bewust en onbewust afspeelt in je lichaam en geest, waar zich mogelijke zwakke of pijnlijke plekken bevinden en hoe deze behandeling daarop kan aansluiten.

Deze unieke methode maakt gebruik van de resonantie van klank in ons energielichaam. De aura en de chakra’s zijn een levensenergie, net zoals de reflexpunten en acupunctuurpunten van ons lichaam. Door een klankdiagnose te maken en te luisteren naar de verschillende energiestromingen in het lichaam, wordt er duidelijk welk auraveld of chakra uit balans is of waar zich een blokkade bevindt. Naast verschillende massagetechnieken en door gebruik te maken van cupping, worden instrumenten als stemvorken, klankschalen, kristallen schalen, de gong gebruikt om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Het kan je levenskracht vergroten en je immuunsysteem verbeteren. Ook worden de organen gestimuleerd, de spijsvertering en ontgiftten bevorderd en het geeft uiteindelijk een diepe ontspanning.

Tarieven

RESONANTIETHERAPIE:

90 minuten € 125,00 (behandeling volgens behandelplan)