Over mij

Mijn interesse in het massage vak is in mijn kindertijd begonnen. Op jonge leeftijd vond ik het al leuk om de schouders van mensen in mijn familie te masseren. Later, tijdens mijn studie voor ergotherapie, kreeg ik meer informatie over het menselijk lichaam en het innerlijke, de geest, wat mijn honger naar deze kennis stimuleerde. Het verlangen om mensen anders te kunnen behandelen werd steeds groter. Ik zag waar mensen tegenaan liepen en ben op zoek gegaan naar methodes waarmee ik ondersteuning kan bieden en geven. Daarnaast groei om inzicht te krijgen naar steeds betere behandelingen.

Tijdens diverse studies op mijn vakgebied voor beauty, body groeide de passie voor de behandeling van de mens van binnen én van buiten. Tijdens mijn resonantietherapie opleiding kwam alles als geheel bij elkaar. Dit is voor mij een geweldige combinatie om lichaam en geest in balans te brengen en om echt iets aan te kunnen bieden wat ook op de lange termijn werkt. Een belangrijke factor voor mij is hierbij, hoe de innerlijke kracht de externe uitstraling versterkt.

Deze passie heeft geresulteerd in Mofymento, een instituut waarin lichaam en geest in harmonie en balans samenkomen. Om dit te kunnen doen breng ik de Westerse wetenschap en de oosterse filosofie en geneeswijzen samen. Dit werkt zeer krachtig en blijft interessant om te doen. Mijn visie hierin is: wie in staat is om evenwicht te vinden in het leven, is van nature mooi. Er komt een innerlijke rust over mensen als ze gevonden hebben waar hun krachten en hun zwaktes zitten, als ze weten wie ze zijn en waar ze willen zijn. De huid wordt beter, de uitstraling mooier en de blik op de wereld opener. Je leeft op die manier bewuster en je komt sterker in je omgeving te staan.

Naast de behandelingen, therapieën in mijn praktijk geef ik ook regelmatig opleidingen en workshops op het gebied van de massage- en resonantietherapie. Op deze manier kan ik mijn kennis, kunde en vaardigheden delen en ook mijzelf verder ontwikkelen. (Zie menu behandelingen).

Het is niet voor niets: Mofymento, waar innerlijke kracht tot schoonheid komt!