Over MofyMento

Mijn interesse in het massagevak is in mijn jeugd begonnen. Op jonge leeftijd vond ik het al leuk om de schouders van mensen in omgeving te masseren. Later, tijdens mijn studie voor ergotherapie, kreeg ik meer informatie over het menselijk lichaam en het innerlijke, de geest, wat mijn honger naar deze kennis stimuleerde. Het verlangen om mensen anders te kunnen behandelen werd steeds groter. Ik zag waar mensen tegenaan liepen en ben op zoek gegaan naar methodes waarmee ik ondersteuning kan bieden.

Tijdens diverse studies op mijn vakgebied groeide mijn interesse voor de resonantietherapie. Ik was erg onder de indruk en had een mooi manier gevonden om mijzelf in balans te houden en anderen hier ook mee te ondersteunen en de kennis in mijn trainingen door te geven. In elke behandeling kan ik de helende klanken toepassen omdat ik geloof in het belang van verzorging van buiten en binnen. 

 Tijdens mijn resonantietherapie opleiding kwam alles als geheel bij elkaar. Dit is voor mij een geweldige combinatie om lichaam en geest in balans te brengen en om echt iets aan te kunnen bieden wat ook op de lange termijn werkt. 

De Westerse wetenschap en de oosterse filosofie- en geneeswijzen komen in de behandelingen samen. Dit werkt zeer krachtig en blijft interessant om te doen. Mijn visie is: wie in staat is om evenwicht te vinden in het leven, is van nature mooi. Er komt een innerlijke rust over mensen als ze gevonden hebben waar hun krachten en hun zwaktes zitten, als ze weten wie ze zijn en waar ze willen zijn. De huid wordt beter, de uitstraling mooier en de blik op de wereld opener. Je leeft op die manier bewuster en je komt sterker in je omgeving te staan.

Naast de behandelingen, therapieën in mijn praktijk geef ik ook regelmatig opleidingen en workshops op het gebied van de massage- en resonantietherapie. Op deze manier kan ik mijn kennis, kunde en vaardigheden delen en ook mijzelf verder ontwikkelen. 

Ik verheug mij om jou te mogen verwelkomen en te inspireren met de mogelijkheden bij Mofymento!

Leonie Happel