Workshop Bindweefsel gezichtsmassage

(1 dag 10.00 uur – 17.00 uur)

Algemeen
Bindweefselmassage is een massagetechniek, welke door zowel fysiotherapeuten in de reguliere praktijk als door meridiaan therapeuten (als onderdeel van een behandeling) gegeven kan worden. Maar kan ook heel goed direct toegepast worden bij Chinli Tuina therapeuten, Holistische Beauty Masseur, Schoonheidsspecialisten, enzovoorts.

Wanneer kan je bindweefselmassage toepassen in jouw behandeling?
Bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de eventuele huidverzorgingsproducten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Wat leer jij tijdens de bindweefselmassage workshop?
Tijdens deze workshop leer jij de bindweefselmassage technieken op het gezicht, nek en decolleté toe te passen om de huid jong te houden. Je leert vaardigheden zoals het stimuleren van de meridianen op het gezicht door middel van speciale cups voor het gezicht en de technieken om de gezichtscontouren te liften en ontspannen.

Syllabus
Bij deze eendaagse workshop krijg je een syllabus waarin alle ins en outs over de bindweefselmassage voor het gezicht beschreven staat. De syllabus kan dan ook prima als naslagwerk gebruikt worden.

De kosten zijn € 99,00 per deelnemer.

Diverse start data in 2018.