Training Resonantietherapie & Driedimensionele Massage

De training Resonantietherapie & Driedimensionele Massage is een combi-training die Resonantietherapie module 1 & 2 samenbrengt met Driedimensionale Massage. Zo wordt het mogelijk om je in korte tijd te verdiepen in de nieuwste massagetechnieken en tevens te leren hoe je jezelf en je client energetisch schoon maakt en houdt.

In 2 dagen leer je de basistechnieken van Resonantietherapie op jezelf én op de ander toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners, de klankschaal en de psychologie van de chakra’s en aura. Dit alles is geheel gericht op het geven van een heel bijzondere klankmassage.

In de overige 2 dagen komen verschillende massagetechnieken aanbod, zoals ontspanning creëren, sportmassage en de traditionele Chinese Tuina massagetherapie. Je leert eerst ontspannende grepen om het totale lichaam in rust en ontspanning te brengen en voor te bereiden op de volgende stap. Hierna wordt door middel van de technieken van cupping het bindweefsel (fascia) losgemaakt en wordt de doorbloeding en de doorstroming van het totale lichaam bevorderd. Op een redelijk eenvoudige manier pas je nu technieken toe als therapeut(e) die je weinig inspanning en/of kracht kosten.

Via deze manier van masseren leer je in combinatie met de verschillende meridiaanbanen en acupunctuurpunten direct een aantal vaak voorkomende klachten verlichten of zelfs voorkomen. Maar voornamelijk geef je het lichaam van de klant extra energie en innerlijke kracht met deze manier van werken.

Tenslotte wordt de massage gecombineerd met het gebruik van de klankschaal. Je leert je schaal in te zetten tijdens deze massage en te komen tot een volledig harmonieus geheel. Op deze manier kun je de diverse technieken die passen binnen de Resonantietherapie effectief inzetten.

De combinatie van Resonantietherapie en Driedimensionale Massage zorgt ervoor dat je je cliënten een unieke en diepgaande massage kunt bieden waarbij je zelf goed in je energie blijft.