Training Resonantietherapie & Driedimensionele Massage

Inner Balance training – stay balanced

Maar ook:

  • De chakra psychologie, wat vertellen deze energiepunten jou?
  • Ademhalingstechnieken
  • Meditatie
  • Oefeningen om inzicht te krijgen wat er in contact met anderen gebeurt
  • Het trainen van behandeltechnieken om in balans te komen en te blijven.

Ervaar tijdens deze twee dagen hoe fijn resonantie voor jou kan werken. Een ding is zeker: je komt vol energie en met nieuwe inzichten uit deze training.

En als BONUS ontvang je het MofyMento Inner Balance trainingsboek om alle stappen nog eens te kunnen nalezen.

De trainingsdagen zijn op een ontspannen locatie en de tijden zijn van 10:00- 15:30

Deze investering in jezelf bedraagt € 295,- inclusief biologische lunch, thee en koffie.

 Inner Balance trainingprofessional

Als behandelaar is het van groot belang dat jij goed in je vel en vooral in je energie zit en in balans bent. Want in alles wat je doet geef je jou energie aan de ander door, maar neem je ook, mogelijk negatieve, energieën van de ander op.

In de inner Balance training voor professional leer je de basishandelingen van de Inner Balance training op een ander toe te passen. Onder andere door met de stemvorken op de wervelkolom te werken, die verbonden zijn met alle organen en chakra’s. die zowel ontspannend als ontgiftend werkt.

Na dat je de Inner Balance training voor zelfpreventie hebt gedaan, weet jij hoe jij je zelf kunt behandelen. In de Inner Balance professional leer je hoe je de andere met de stemvorken kunt behandelen en hoe je deze mooie technieken kunt gebruiken om de ander een goede gronding te laten ervaren, het hoofd tot rust te brengt, dat de andere goed door kan stromen voor een betere gezondheid.

De trainingsdagen zijn op een ontspannen locatie en de tijden zijn van 10:00- 15:30

Deze investering in jezelf bedraagt € 295,- inclusief biologische lunch, thee en koffie.

 

3 Demensionale klankmassage training.

De Driedimensionele Massage is een combi-training van massage, cupping en klankmassage. Zo wordt het mogelijk om je in korte tijd te verdiepen in de nieuwste massagetechnieken en tevens te leren hoe je jezelf en je client energetisch schoon maakt en houdt.

In 2 dagen leer je de basistechnieken van Resonantietherapie op de ander toe te passen. Je leert het energieveld met de klankschaal schoon te maken aan de hand van de aura en chakra psychologie.

Je leert verschillende massagetechnieken om de ander te laten ontspannen, goed te gronden, ontgiften en in Balance te brengen.

Hierna wordt door middel van cupping massage het bindweefsel (fascia) losgemaakt en wordt de doorbloeding en de doorstroming van het totale lichaam bevorderd. Op een redelijk eenvoudige manier.

Via deze manier van masseren leer je in combinatie met de verschillende meridiaanbanen en acupunctuurpunten direct een aantal vaak voorkomende klachten verlichten of zelfs voorkomen. Maar voornamelijk geef je het lichaam van de ander extra energie en innerlijke kracht met deze manier van werken.

Tenslotte worden alle technieken samen gevoegd met de  het gebruik van de klankschaal. Je leert je schaal in te zetten tijdens deze massage en te komen tot een volledig harmonieus geheel. Op deze manier kun je de diverse technieken die passen binnen de Resonantietherapie effectief inzetten.

De combinatie van Resonantietherapie en Driedimensionale Massage zorgt ervoor dat je je cliënten een unieke en diepgaande massage kunt bieden waarbij je zelf goed in je energie blijft.

En het leuke ervan, je ervaart tijdens de training zelf de effecten en voordelen van deze heerlijke ontspannende massage.

Syllabus
Bij deze tweedaagse workshop krijg je een syllabus waarin alle ins en outs over de drie dimensionale massage beschreven staat. De syllabus kan dan ook prima als naslagwerk gebruikt worden.

 We werken in kleine groepen, niet meer als 8 personen. Model me nemen is niet nodig, we oefenen op elkaar.

De dag duurt van 10- 16:00

De kosten zijn € 295,00 per deelnemer.  De materialen kun je aanschaffen of in bruikleen nemen tijdens de cursus.